PREMIU 1 $ PAYPAL

Atentie, cei care contribuie la acest blog cu o gratuitate care nu exista pe acest blog primesc 1 $ prin PayPal, tema gratuitatii nu trebuie sa mai existe pe site! Care doreste rog mail a alberto_maradona2000@yahoo.com

27 sept. 2010

Licitatii Domenii / Vinde-ti Domeniul Propriu

Cumpara domenii .ro/.com etc. cu nume atractive sau nume scurte. Liciteaza sau negociaza pretul cu detinatorul domeniului. Afla de ce sa cumperi un domeniu sau de ce sa cumperi domenii detinute de altii.SE tine cont de pagerank, numarul de caractere al domeniului, traficulul lui..incearca si tu? Poate iti surade norocul si tie pentru acestea intra aici http://www.onlinetrade.ro/

VAnzare / Cumparare Carti ONLINE GRATIS

Anticariat online – vinde si cumpara carti vechi www.cartilemele.ro este un anticariat online care se ocupa cu vanzarea si cumpararea de carti vechi. Pe acest site puteti gasi carti scrise de autori romani si straini din diverse domenii: istorie, dragoste, beletristica, sf, arta, politiste, religie, medicina ! HAve FUN

Lectii de Chitara GRATUITE

Curs gratuit de chitară pentru incepători cu Justin Sandercoe. învaţă să cânţi la chitară electrică sau acustică cu cel mai complet şi amuzant curs pentru începători de pe internet! E gratuit! Această lecţie acoperă diferitele tipuri de chitară potrivite pentru incepători, toate acestea pe http://www.justinguitar.com !

Emitere De Facturi Gratuite Online

O fi internetul asta plin de piraterie dar uite ca se poate tranzactiona si legal! Cum? Prin emitere de facturi Online GRATUIT astfel daca vinzi sau cumperi ceva pe internet si nu vrei sa iei "tzepe" sau vrei sa fie totul legal Intri pe http://www.3facturi.ro/ FAO LEGAL !!:))

25 sept. 2010

CD-KEY / SERIAL / REGISTER NUMBER ---> GRATUIT

In ziua de azi totul e piratat pana si windowsul din pc e piratat, asadar cum toti am luat pirateria in brate, downloadam de pe net sau mai stiu eu unde diferite jocuri,programe..etc care cer un cod pentru a functiona ..sau pentru a functiona la 100% din ce poate respectivul....ei de unde luam acel cod, ca probabil la unele costa,si costa mult...eu sincer tot timpul folosesc siteul www.serials.ws unde gasesc tot timpul ce am nevoie...pur si simplu scrii la SEARCH pentru ce cauti codul de inregistrare (nume program,serie,an) si aproape imposibil sa nu gasesti!

Asistenta PC online Gratuita

Mi sa stricat calculatorul ba ce fac?! CAt o mai costa sa- repar cine stie ce are?! Nu mai este nevoie de atatea intrebari fara raspuns! Pur si simplu intri aici http://www.intrebi.ro si intrebi acolo online..baietii presteaza servicii de consultatnta in domeniul IT! GO GO GO!

Trafic artificial

Hey hey, va-ti intrebat vreodata cum de un site...de ***** are o gramada de vizitatori? Cand verificati cati vizitatori are...va speriati..sute sau chiar mii fara sa fi facut promovare la site sau alte cele..solutia este aici http://www.trafic-site.ro unde te uiti peste niste reclame...si ei iti fac vizite siteului tau....ingenios nu?Incearca si tu.. e moca...!!!

Scaneazati Computerul de virusi fara sa ai Antivirusi

Aproape toata lumea are PC...si tu cel care citesti acum esti in fata unui pc, laptop...etc. si vrei sa stii daca ai virusi in el probabil..dar ce te faci daca nu ai antivirus sau tie lene sa downloadezi unul de pe net? Nici sa nu te obosesti! Acum iti poti scana pc-ul direct pe net intra aici http://www.bitdefender.ro/scanner/online/free.html si Curata-ti Pc-ul fara bataie de cap!

Creaza site/forum/blog gratuit

Dupa cum ziceam in alt post...este la moda sa ai site...dar costa...nici o problema va dau o lista de siteuri unde va puteti face si dvs site gratuit:

- Pentru creare site : http://www.sitegratuit.info | http://www.xhost.ro

Acesta ofera hosting pentru site-ul dvs, dar trebuie sa stiti si ceva limbaj de programare cum ar fi html care dupa mine este cel mai usor puteti invata de aici http://www.marplo.net/html/

- Pentru bloguri : http://blogspot.com | http://blogger.com | www.bloggratuit.ro

- Pentru forum : http://forumgratuit.ro

Mai sunt multe altele la doar un click distanta pe google trebuie doar sa cautati!

Cursuri Engleza text + audio GRATUIT

Limba engleza, cea mai folosita limba din lumea, de circulatie internationala...daca stam bine si ne gandim toti ar trebui sa o invatam..dar costa...si trebuie cumparate cd-uri, cari,reviste si multe altele.. care adunate costa ceva banisori..stiti ce?! Nu mai da ti banii pe prostii intrati pe http://www.engleza.biz/ si descarcati cursuri in format text si in format audio GRATUIT !

Trimite Sms Gratuit

Un serviciu pe care si eu l-am folosit ceva timp innainte sa il fac public aici, poti trimite 10 sms-uri pe zi in toate retelele din tara, este un serviciu bun, care isi face treaba cu o intarziere de maxim 20 de minute mi sa intamplat, singurul deficit este acela ca la sfarsitul sms-ului va scrie adresa site-ului! Intrati si profitati (sa va faceti cont) adresa este www.moove.ro

Cartele Sim ORANGE GRATUITE

Desi poate pentru multi nu mai este o noutate, operatorul de telefonie mobila orage ofera cartele SIM PrePay gratuit tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici http://www.orange.ro/sim-gratuit/ si sa va comandati, Totul este GRATUIT, in plus va da 10 minute si 10 mesaje, optiuni speciale! Cartela o sa va, vina in cutia postala, doar sa scrieti datele corecte cand faceti comanda!

Inscrie site-ul gratuit

Este foarte la moda in ziua de azi sa ai un site, blog, sau mai stiu eu ce....da putini stiu ca pentru a avea si vizitatori pe acel site ai nevoie si de trafic...aceasta insemnand oameni care sa intre de buna voie nu dupa ce ii disperati pe messenger, mail, odc....si asa mai departe..un site care pe mine ma ajuta foarte mult este http://freewebsubmission.com care in cateva minute iti inscrie automat si GRATUIT site-ul in peste 50 de motoare de cautare majore! DAca e gratuit nu strica nu?Spor la vizitatori!